keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Katseet kääntyvät Orsaan

Joutsenossa sitten käytiin. Samoin Nivalassa.
Ei mennyt niinkuin piti. Joutsenossa oli ongelmia kulkupolitiikassa. Näin jälkikäteen voisikin sanoa, jotta pikku sairastelut ja kisailut Kangasniemellä ja Maakuntaviestissä toipilaana eivät auttaneet asiassa. Suorituksen hallinnassakin oli kyllä aika paljon parannettavaa.Tuossa pieni mallipala Joutsenosta sunnuntain kisasta. Se oli jo parempaa menoa kuin lauantaina mutta silti nelosen tappio kärkeen oli aivan liikaa. Suoritus toki oli parempi kuin lauantaina.
Ja sitten Nivalaan. Luntahan siellä ei ollut ja itselleni tyypilliseen tapaan se myös näkyi suorituksessa. Ei vaan löytynyt riittävää motivaatiota. Yhdet pohjat sentään sain aikaiseksi mutta virhettä tuli niin paljon, että oikein hävettää. Valitettavasti.

Mutta nyt suuntaamme katseet PM-kisoihin. Ja samalla nuorten MM-kisoihin! Ensi viikolla kisaillaan tuolla Ruotsin puolella Orsassa. Ohjelmassa seuraavanlainen:

Ti 27.1 PM-Sprintti

Ke 28.1 PM-Pitkä matka

Pe 30.1 Keskimatka(WRE, ei PM-kisa)

La 31.1 PM-Viesti

Eli turnajaiset näyttäis olevan ohjelmassa. Salmela kävi opastamassa meikäläistä miten kisoissa pärjätään. "Muista nyt saatana olla kunnolla palautunut, kun lähet reissuun" ja "Keskity vaan omiin juttuihis, äläkä lähe ainakaan mihinkään vetoharjoituksiin välipäivinä Taivaisten kanssa". Muisteli vielä menneitä ja omia tehtyjä virheitään samankaltaisilta reissuilta. Kokemuksen syvä rintaääni siis puhui! On kuulemma ikävä hakata jossain tunturin rinteellä kisoja kun on kuollut jo reissuun lähtiessä...

Tämmöstä sitten tarjotaan kisoissa. Ehkä.


Kaiken kaikkiaan olen tässä vaiheessa varsin luottavainen kisojen suhteen, sillä viimeaikojen vetoloiset ovat kyllä kulkeneet aika mallikkaasti! Ja kun kisamaastotkin näyttäisi sopivaan meikäläiselle niin... Tiedän siis tikin olevan varsin kova. Suksi liikkuu tällä hetkellä ehkä kovempaa kuin koskaan, ainakin baanoilla. Jos vielä saan suoritukset pysymään edes kohtuudella kasassa, niin tuloksia voi sitten kattella taululta. Tai kotona online-seurannasta.
Huomenna sitten Pelloon ja sieltä edelleen Ruotsiin. Matkaseurueena juurikin nuo varoitellut Taivaisen poijjaat. Ja Tanka. Pojatkin on vissiin tikissä, sillä OMa veteli kohtuu hyvin tuolla tourilla ja näytti tuo Tankankin suksi luistavan sileen SM-kisoissa... Taitaa olla pojilla mitaleita kotiin tuotavana useampiakin tässä kuun lopulla!

Ei kommentteja: