keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Hisuspede valmistautuu

Kisakausi puskee päälle, olenko valmis? No lauantai varmaankin sen kertoo. Tai viimeistään sunnuntain normimatkan yhteislähtö. Kisoista on tippunut kohtuu vähän informaatiota joten vielä en edes tiedä pitääkö sunnuntaina ottaa loppukiri tunnin ja vartin kohalla vai jossain kahden tunnin kieppeillä. Vähän paha valmistautua starttiin ilman tuota tietoa. Se lienee kuitenkin varma, että matkavauhti riittää hyvään sijaan ja irtonaisella kirillä otettaneen huippusijoja. Siis yleensä. Tuloksista sitten näkee miten hisuspedelle kävi.

Valmistautuminen kauden avaukseen on ollut huolellista, sillä olen tässä suunnitellut jopa pari väliä valmiiksi:



Toivottavasti tuon vaikeampia ei tule eteen, sillä muuten loppuu taito-ominaisuudet kesken.

Tässä kilpailukauden kynnyksellä taitaa päättyä eräs toinenkin taival pitkän ja rasittavan harjoituskauden ohella. Tai ainakin siihen malliin pohjoiset tuulet puhaltelevat. Mutta kattellaan niitä kujeiluja sitten myöhemmin kun niiden aika on.

Sen verran täss kuitenkin lupailen, että parin leirikisan ohella tulen mättämään reilusti määrää koneeseen heti kisojen jälkeen. Kisojen aikana pyrin pitämään hiihdetyn, tai siis hisustetun, ajan minimissä. Leirikisoina varmaan tulee olemaan yhdistelmä hisua ja hiihtokisaa sopivalla suhteella ja luultavasti toinenkin kovavauhtinen. Olosuhteet sitten ratkaisee sileän ja hisuttelun välillä. Happojen ystävänä toivon tietysti pelkkää sileetä alle. Eli siis jos kaipaat letkoihin niin mukaan vaan.

Ei kommentteja: