keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Hisuspede ei huolestu

Kohti talvea tässä kuljetaan. Saarijärvellä avaavat perjantaina tekolumiladun ja Posiolla vedetään luonnonlumella. Itse säästelen Saarijärven valloitusta vielä hetken ja suuntaan viikonloppuna taas Vuokattiin. Siellä pitäisi suksia muutama päivä ja riittävästi määrää alle. Saatan vetää jopa tehoharjoituksenkin jos niikseen tulee.
Pellossa on havaintojeni mukaan urakoitu aika kovasti. Kävi tuo mystinen Pellon poika voittamassa pari kisaa etelässäkin. Plakkariin tipahtivat niin KurkoCupin osakilpailuvoitto kuin Sadisminkin ykköstila. Muistelisin itsekin joskus KC:ssa voittaneeni eli nuorimman kurko-osakilpailuvoittajan titteli pysyy edelleen leveillä hartioillani! Mutta suuret onnittelut juniorille silti!

On tässä toki itsekin tahkottu määrää ja välillä tehojakin. Vuokatissa hiihtelin heti Haulikkoviestin jälkeen viikon verran ja putkessakin on jonkun kerran vierailtua. Mutta lisää kilometrejä koneeseen vaan ennen kuin kausi alkaa.

Laitetaan tässä nyt näkyville mainio sauvajuoksusuunnistus,
jonka kiskoin tuossa eilen. Reeni oli suhteellisen mukavan mittainen ja aikaa sain kulumaan puolisentoista tuntia kun VK:ta kiskoin. Näin ollen luokittelisin sen monster-luokkaan. Artsi oli tehnytkin oikein miesten harjoituksen!
Kulkupuoli ei nyt aivan häikäissyt mutta menetteli kuitenkin.
Tänän rämmin sitten Leppävirralla tuommoisen parituntisen putkihiihdon, jota sävytettiin puolituntisella VK1-osiolla. Saattoi olla toivomisen varaa tänäänkin tuossa menossa mutta ei tuota paanaa nyt kovin liukkaaksikaan kannata kehua. Silti semmoinen reilu kymppi napsahti mittariin VK:ta ja pyöreät 33 km kokonaisuudessaan. Huomenna sitten Salmelan kanssa tossuja ulkoiluttamaan. Mahdollisesti.
En nyt kuitenkaan viitsi huolestua tästä tämän viikon nihkeästä kulusta, koska edellisviikolla irtosi sauvarinteessä niin mukavasti. Saatoin toki lyödä naulaa päähän ja ehkä arkkuunkin aavistuksen kovalla alkuvauhdillani mutta vedot pysyivät silti koko ajan kiihtyvinä...
Kattellaan sitä huolestumista sitten Vuokatin keikan jälkeen jos ei Sarvivuoren uusitulla vitosella suoritettava testi kule.
Haulikkoviestissä muuten tein sen huomion, että neljän viikon tauko suunnistukseen ja metsäjuoksuun ei vaikuta millään tavalla suorituskykyyn. Tai sitten porukka on taas heivaillut oikein urakalla heti syksyn kisaputken päätyttyä. Ihmettelevät sitten tässä marraskuun alkupuolella miksi on niin vaikeaa käynnistellä uutta harjoituskautta kun pohjalla ollaan. Mutta ne on niitä valintoja.
Tämmöistä tällä kertaa.

Ei kommentteja: