torstai 9. huhtikuuta 2009

Kesäkausi

Kesäkausi tekee tuloaan. En ole valmis. Juoksu ei kulje ja maastoaskelta ei ole. Tekniikka on ruosteessa ja pohkeita kiristää. Eli hyvältä näyttää. Tästä kaikesta huolimatta suuntaan nyt leireilemään. Kisojakin kertyy koneeseen oikein urakalla.
Tänään siirtymä Paraisille, lauantaina KevätTyö, sunnuntaina Saaristorastit. Siitä sitten Ruotsiin ja kohti 10milaa. Pakko myöntää, ettei tässä ohjelmassa ole mitään järkeä. Juoksukilometreillä ei nimittäin ole mässäilty.
Mutta sitten vielä katsaus menneeseen. Talvikausi on nimittäin ohi. Kirjoittelen siitä ehkä tarkempaa analyysiä jahka palaan kotimaahan. Harjoituskauttakin voisi analysoida, eli mikä meni pieleen ja mitä jäi tekemättä? Ja ehkä siellä jotain onnistumisisakin oli havaittavissa. Ainakin tuo hiihto kulki loppuun asti.
Niin joo. Kävinhän mie tuolla Saarijärvellä Keväthiihdoissa! Hiihto kulki ihan kohtuu kivasti vielä näin huhtikuussakin. Asiantuntija-arvion mukaan ei kuulemma kovin montaa hisustajaa olis vetänyt kovampaakaan. Tuskin edes kolmea.
Suunnistuskausi avattiin sitten sunnuntaina korttelicupissa. Ei lainkaan heikosti. Taakse jäi mm. Vaajakosken ykkösmiehistöä! Olen siis kunnossa.

täältä tähän

Ei kommentteja: