keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Ruuvia kiristetään

Eli laikka punaiselle, hapot korviin ja keuhkot pihalle. Siinäpä ne metodit viimeisille viikoille ennen Yllästä. Tai varmaan siinä vimosella viikolla vedetään vaan vihreetä palkkia kehiin. Oikein jos toivoo, niin saa vähän vielä reisiä vatkata joskus keskiviikkona mutta muutoin mennään suitset suupielissä. Sitä ennnen kuitenkin virittäydytään täydelliseen hiihtosuunnistuskeskittyneisyyteen harjoittelemalla.

Viime viikon viritykset:
1. Keskiviikkona VK-MK Sauvarinne 10*500m/40m^/2.03-2.02-2.02-2.01-2.01-2.00-1.59-2.00-1.56-1.55/3' pal. Urpolan testiradalla. Valitettavan nousujohteinen harjoitus. Odotin kunnon tummumista.
2. Lauantaina VK2-MK hiihtovedot 3*3,2km/8.21-8.18-8.18'/6' pal. Saarijärven baanalla. Kulku oli aivan hyvää. Pääosin punaisella.
3. Sunnuntaina VK1-2 sj-suunnistus 1h24min/16km. Laajavuoressa. Nousua riittävän paljon ja alusta riittävän luminen ja liukas.
Muutoin viikko oli kevyt, alle 14h kokonaispaketti.

Tällä viikolla ohjelmassa:

1. Keskiviikkona kiristyvän ruuvin VK1-VK2 hiihto 1h/23,8km. Tapahtumapaikkana Leppävirran hiihtoluola ja pienenpieni ulkolatu. Kulku: rajaton.
2. Perjantaille budjetoitu hiihtovetoja, luultavasti välille VK-MK. Suorituspaikka vielä hakusassa mutta vaihtoehdot ovat Taka-Keljon testirata tai Saarijärven baana. Ellei Keljonkankaan urheilupyhättö houkuttele liikaa.
3. Lauantaille vielä joko hiihtovetoja Taka-Keljossa tai sj-suunnistusta Muuratharjulla. Vauhti määräytyy päivän kulun mukaan. Mitään hirvittäviä ei kannattane odotella.
Kokonaismäärä tälle viikkoa sinne 20h tietämiin.

Ensi viikko onkin sitten vielä työn alla. Mielellään kovaa ajoa ja toivon mukaan myös mäkisiä latupohjia. Mäkien nousukulmaa on harjoitettava ennen Ylläksen startteja. TT-viritystäkin kannattanee ottaa ohjelmaan, jotta ei ole sitten aivan hukassa pienilläkään urilla. Jos siihen vielä lisää pienet telineen kanssa kikkailut, niin alkaa olemaan ihme ja kumma, jos ei homma ole hallussa ja ukko tikissä!

Sen verran vielä, että vallankumouksellisten sauvojen lisäksi myös vaatetusta tullaan uusimaan käänteentekevään suuntaan! Ja uusia kapuloitakin päästäneen kohta testailemaan luonnon lumille...

Makustelua varten Läjävuoren treenistä:

Ei kommentteja: