lauantai 13. maaliskuuta 2010

MC-finaalit: Sprinttimaajoukkue kaukana kärjestä

Hiphei. Maailmancupin finaalikiertue on sitten avattu sprinttikisalla. Tai jollakin sellaisella. Tästähän voi lukija valitettavan nopeasti päätellä, että kisa ei mennyt niinkuin piti. Ei mennyt ei.

Periaatteessa suoritus ei ollut kovin kehno, virheitä en juurikaan tehnyt mutta vauhtiin en missään vaiheessa päässyt. Ei mikään ihme radalla, jossa tamppariuraa ei ole metriäkään ja tasuriurat mukittelee riittävästi leikatakseen vauhdin pois joka käänteessä. Mutta se on hiihtosuunnistusta se. Jos haluat voittaa kisoja, niin kaikissa eteentulevissa olosuhteissa ja kisatyypeissä on pärjättävä. Aina ei saa sitä, mitä on tilaillut.

Loppusija 20. Ei todellakaan sitä mitä näistä karkeloista haetaan. On kokolailla turhauttavaa tulla keräilemään noita sijoituksia ulkomailta asti. Näissä karkeloissa olis kuitenkin tärkeää kyetä ottamaan niitä sijoituksia, mihin tällä koneella kykenee. Niissä on ainoastaan yksi numero sijaluvussa. Mutta se siitä. Iso käsi Stafulle tämänpäiväisestä voitosta.

Jepjep. Huomenissa keskimatkaa tarjolla. Siinä seuraava mahdollisuus ottaa kovien tulosten lisäksi kaikki irti omasta koneesta. Käytän sen.

Ei kommentteja: