tiistai 16. helmikuuta 2010

EM-sprintistä EM-viestin kautta EM-kotimatkalle

EM-sprintti oli jokseenkin mitäänsanomaton. Oma menestys oli heikkoa ja kisa oli kokonaisuudessaan melkoisen huono. Rata oli surkea ja olosuhteet kurjat. Kurjat siksi, että noissa lumiolosuhteissa ei kannattanut valmiiksi hiihdetyltä uralta poiketa. Varsinkin yhtä ränniä tasatyöntäen kuljettasessa ja kokoajan leimattaessa idea vauhdikkaasta, nopeita reitinvalintoja vaativasta sekä fyysisesti ja teknisesti vaativasta sprintistä "hieman" katosi. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että oma suoritus ei ollut sitä mitä hain. Aggressiivista otetta en saanut ajettua sisään. Fyysisellä puolellakin oli ilmeisesti pientä valjuutta. Tosin ei sillä leimausradalla paljoa fysiikkaa koeteltu. Sija 21. Cupissa ja 20. Em-skabassa. Erot on vaan aika pieniä.

Ja sitten viestiin. Suomen 2-joukkue, The Twin Brothers ja minä, oli lopulta 6. Sveitsin Spoerryn sentään nyljin loppuratkaisussa. Eipä paljoa lämmittänyt sekään. Ei ollut nimittäin kovin hohdokas suoritus. Selittelyt ei auta tässäkään. Miehestä se oli kiinni.

Ja ettei vanhat tulokset jäisi epävarmoiksi, niin protestien jälkeen sijat ovat:
middle 12. (EM, MC 13.)
long 7. (EM ja MC)

Tässä kisojen ja kotimatkan välissä oli vielä banketti. Tulokset jäi vielä vähän epävarmoiksi. Stafu lienee ainakin kärkikolmikossa. Oisinko itte jonnekin sijoille 10-15 yltänyt? Vaikee sanoo. Tuskin ainakaan kovin paljoa paremmin. Saattoi mennä heikomminkin. Tai sitten paremmin.

Kotimatka oli pitkä ja Helsingin päässä olikin kiva huomata kamojen jääneen matkalle. Onneksi sentän sukset kulkeutuivat perille. Tänään sitten aamulla heilahti laukku kotiovelle. Luultavasti siellä oli kaikki mukana. Selvinnee tässä piakkoin.

Eipä tässä varmaan mitään muuta. Jotain kuvia vois reissusta kasailla näytille. Jos ei muuta, niin ainakin jotain legendaarista materiaalia saattaa olla tarjolla. Ja viikonloppuna sitten Jäppilään hisuttelemaan.

"Here comes Petri Kiiskinen and now we are waiting for Pasi Kiiskinen, the twin brother!" Muistkaa tossa sitten se kaamea vedätys.

Ei kommentteja: