perjantai 29. toukokuuta 2009

Keskipohjanmaa

Pitkä on taas ollut tämänkin palstan päivitysväli. Luonnollisestikaan tuona aikana ei ole taaskaan tapahtunut mitään raportoimisen tai mainitsemisen arvoista. Olen siis voinut hyvillä mielin jättää kaiken tapahtumattoman kertomatta. Nyt kuitenkin kaikki on toisin. Kerrottavaa piisaa.

Kisoissahan tässä on tietysti joutunut käymään. Jukolan lähestyessä tulee näyttöjä antaa. Joukkuevalinnat ovat aina yhtä visaiset ja joukkueeseen tunkijoita Ponnella on läjäpäin. Pienet on marginaalit ja katsastaa siis pitää. Näin ollen olenkin tässä ehtinyt jo starttaamaan Rasti E4:n kansallisissa, Keski-Suomen AM-sprintissä, Tampere Kameksissa, Keskipohjanmaa Viestissä sekä Elonen Sprintissä. Kaikesta päätellen kova kisakausi on menossa. Startteja onkin kertynyt jo liiankin kanssa. Täytyy muistaa lopettaa tuo kisailu.
Ai mites menestys? No KePossa ainaskin pokattiin. Kaukana ei oo ollu kyllä muissakaan. Olen siis liki huipulla. Silloin tällöin olen toki saattanut Curtille hävitä.

Nyt aloitetaankin kova keventely kohti Jukoa. Tällä viikolla enää SM-sprintti ja ensi viikolla ainoastaan Haku-Veikon rastit ja Vihtavuoren Pamauksen kansalliset. Näillä jatketaan siis Jukolaa kohti. Sen jälkeen voikin lopetta kauden aina seuraaviin kisoihin asti. Elokuussa sitten näyttäisi tulevan hengähdystauko kun kisakalenteri ammottaa tyhjyyttään. Täytynee keksiä nopeasti jotain kisoja täytteeksi sinnekin.

Sen verran vielä tuosta Elosesta, että jos ette tajunneet sitä nelosvälin siltahommaa, niin voi voi sentään. En minäkään siitä kartasta oikein mitään nähnyt mutta haistoin valinnan. Ja katoin toki karttaakin oikein kahdesti. Se on tuo sprinttisuunnistus aika ihmeellistä hommaa. Kuulemma helppoa. Käsitellään tätä sitten taas SM-kisojen jälkeen.

Lähdenkin tästä sprinttaamaan reilun neljännesvuosisadan kunniaksi.

Ei kommentteja: