tiistai 22. joulukuuta 2009

Se on siinä

Jepjep. Maailmancup kutsuu. Kaikesta päätellen Lahden talvikisoissa annetut lisänäytöt riittivät vakuuttamaan liiton miehet. Se on hyvä se. Olisihan se toki ollut oikeusmurha jos valintaa ei olisi tullut. Hukkaan olisi silloin olleet heitetyt ne elämäni aikana urheiluun uhraamani tunnit. Hukkaan olisivat valuneet ladulle valutetut hikipisarat ja iltaisin tyynylleni valuneet kyyneleet.
Tai ainakin jotain sen tapaista. Nojoo meni ehkä vähän yli.

Tässä onkin nyt sitten hyvää aikaa viritellä konetta kohti cuppiloita. Vetoja täytyy vetää, pitkänpitkiä VK-treenejä työstää ja sitten vielä viritellä ja viritellä. Nelisen viikkoa taitaa olla aikaa. Siihen olis tietysti kiva saada mahdutettua vielä hieman hisukisoja ja treenejä, eli Joutsenossa voisi käydä kisailemassa. Pääasiallisesti keskityn kuitenkin harjoitteluun ja sileän kisoihin. Niitä kiskaisen ainakin kolmet ennen Venäjän reissua. Enemmänkin kyllä kelpaisi mutta en millään viitsi lähteä kovin kauaksi hiihtämään.
Ohjelmassa olevat kisat ovat: Huiman hiihdot 2.1, KS Maakuntaviesti 6.1, Ruoskarastit 9.1 (tai Tampereen talvikisat), Huhtasuon hiihdot 10.1. Näillä mennään. Täytyy vielä tuossa katsella, josko jotain kisoja jouduttaisiin siirtämään ja pääsisi vaikka tuossa viimeisenä viikonloppuna kiskomaan sileän kisaa. Kyllä nimittäin maistuisi. Tai sitten hisureeniä Kääköllä, jos lunta satelee Nahkasalmen suuntaan riittävästi ja Artsi jaksaa kelkkailla entiseen malliin.

Huomenissa onhjelmassa on jotain kovaa ajoa. Ei oo vielä masterplani selvinnyt meikäläiselle. Ilmeisesti on vielä YVA ja OAS tekeillä ko. harjotuksesta. Torstaina ja perjantaina määrää, lauantaina tehoja ja sunnuntaina määrää. Ens viikolle sama sapluuna, joskin lauantaina on kisa. Sitten virittelyä maakuntaviestiin ja alkaa huippukunto olemaan jo ovella. Se on juurikin noin helppoa.

Matka pohjalta maailmalle on ollut pitkä ja paikoin kivinen.
Kiitokset Teille, jotka olette olleet tukenani sitä tietä kuljettaessa. Ilman tukeanne en siihen olisi koskaan kyennyt. Tämä on ollut yksi niistä unelmista. Se on nyt totta, on aika kääntää katseet seuraavan saavuttamiseen. Toivottavasti kuljette kanssani silläkin tiellä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ONNITTELUT