sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Tähtitaivaasta aamuun

Tänä aamuna herättyäni jäin katselemaan. Katselemaan nähdäkseni kuinka tässä maailmassa uuteen aamuun herätään. Siinä hetkessä oli jotain todella kaunista.

Vuokatti on jäänyt taakse ja seuraavana odotuslistalla on Saariselän leiri ja varmaan jotakin muutakin. Toki sitä ennen avataan mm. Jyväskylässä ensilumen latu, joten lumella jauhamisesta ei kovin pitkää taukoa ole tulossa.

Leirin päivittäinen anti oli OMan ohjelmaa kevyempi mutta silti riittävä. Itse en kokenut tarvetta yrittää tuota 50h rajapyykin rikkomista. Stafun kanssa meillä olikin sitten kokolailla sama paketti, eli aika lähellä sitä mitä Lancen ohjelmassa luki.

Pikaseloste ohjelmasta:

su H 2.00, kevyt. Lisäksi tietysti matkustelut.

ma H 2.30, sisältäen tasotestin.
H 2.00, kevyt.
Iltasella vielä annettiin verinäytteitä ja pissittiin purkkiin.

ti H 2.30, 50min telineen ja erinäisten rastivälien kanssa.
H 1.41, ruskoja kerran pari kiekassa.
+ Sk 1.14, täydensi OMan urheilijaharjoituksen

ke Sr 2.44, sauvarinnettä ja Stafun alistamista, paras nousu 7.24.
Sikatesti + kp 0.30
+ H 1.35, kevyt.

to H 4.00, kevyt.
Iltalenkki 1.11, Ruokonen veti.

pe Sj-suunnistus 1.57, 5 erimittaista vetoa + verryttelyt.
H 2.08, kevyt tekniikkakontrollia (joskaan ei omaa)

la H 2.05, kevyt.
H 2.10, kevyt sisältäen Könen bongauksen ladulta.

su H 2.06, kevyt. Matkustelut kotiin.

Semmoista se. Maanantaina ystävämme ADT kävi tarkastelemassa, josko ollaan puhtaita. Kolmisen viikkoa aikaa odotella mitä tulee. Sauvarinteessä kulki ainakin paremmin kuin Stafulla. Sikatestissä ansaitsin Keskinarkauksen manttelinperijän, eli eniten testissä fuskaavan tittelin. No ei siinä neljääsataakuutta pistettä oppikirjamaisen puhtailla suoritteilla vedetäkään. No tälle viikolle saatiin kuitenkin tunneissa se kolmenkympin rajapyykki rikottua. Helposti.

Lauantai-iltana havaitsin tutun hahmon ladulla kun Köne hiihti vastaan. No olihan hän tuossa jo vieraillut leireilevien keskuudessa aiemminkin mutta nyt ladulla oltiin pyytämättä. Pari kiekkaa siinä täytyi pihalla vielä sitkistellä tuon kunniaksi. Ylläksellä tavataan!

Siinäpä tuo urheilullinen anti.

Tällä kertaa vastaus oli kyllä. Sitä kannatti odottaa. Laitan sitten tuon Saariselän leirin odotuslistalle ja heitän siihen vielä ne tähtitaivaat ja intensiivikurssit mukaan. Kolmisen viikkoa täytyy odottaa ja sitkistellä. Jos sen kestän, kestän mitä vaan.

Ei kommentteja: